Bal med professionelle orkestre udefra

Fredag den 18. september 2020 kl. 19.00 spillede Rannok dansk traditionel og kontemporær folkemusik med inspirationen fra de gamle spillemandsmelodier. Musikken var tilføjet et moderne touch med nye kompositioner og spændende arrangementer, hvor violin og klaver svævede ud og ind imellem hinanden med lån fra jazz og klassisk musik. Råswingende polkaer til stemningsfyldte ballader og varmhjertede valse, der talte både til hjertet og til fødderne.
Michael Graubæk: Violin og Theis Langlands: Piano

Fredag den 23. oktober 2020 kl. 19-22 kommer Gangspil : Kristian Bugge og Sonnich Lydom, der er garanter for en underholdende og varieret rejse gennem den danske folkemusik. Disse livlige musikere byder på gamle dansemelodier fra hvert hjørne af landet. Vi besøger egne som øerne Læsø og Fanø, samt Thy og København. Forvent alt fra vilde polkaer og jigs til lyriske valse, fejende reels og glade hopsaer samt de smukke Sønderhoningmelodier fra Fanøs berømte musiktradition. En uforglemmelig musikalsk rejse krydret med humor og historier fra deres mange år på landevejen. Med udgangspunkt i de mange års arbejde med den traditionelle danske musik, tilegnet i samspillet med de gamle traditionsbærere, eller fundet i gamle nodebøger, tager musikken jer med et nyt sted hen.

Torsdag den 19. november 2020 kl. 19-22 kommer Heebøll og Vinther. Vi har flere gange tidligere haft den store fornøjelse at danse til deres musik. Heebøll & Vinther spiller en god blanding af nykomponeret dansemusik og traditionel dansemusik fra bl.a. Thy, Læsø og Vestjylland. Heebøll & Vinther har sammen udviklet og forfinet deres dansespil, i denne duo, siden 2001, men har også tidligere spillet sammen, bl.a. i det anerkendte danske band Phønix. De er begge uddannede fra konservatoriets folkemusiklinje og har desuden, fødderne solidt plantet i den danske folkemusiktradition, med et brændende hjerte og respekt for traditionen og stor glæde og lyst til videreudvikling. Der er garanti for et godt bal med kræs til øret og brændstof til benene! Kristine Heebøll, violin. Jesper Vinther, harmonika.Datoer i 2021 hvor vi søger penge til at holde baller med orkestre udefra:
19/2, 19/3, 16/4, 12/5 og 17/9.